за нас

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

Фирма “Адапт Контрол” ЕООД е създадена през 2007 година с идеята да изгражда Смарт-хаус системи. Тогава тази дейност беше съвсем нова за България. Задачата ни беше трудна - трябваше първо да разясним идеята на смарт къщата и след това да пристъпим към изпълнение.

Благодарение на гласуваното ни доверие от първите ни клиенти ние успяхме да се развием, да натрупаме опит във всички сфери на оборудване и управление на дома. Чрез натрупания опит “Адапт Контрол” ЕООД е съветник, който разработва и Ви предоставя цялостни решения. Ние познаваме пазара и можем да направим така, че да извлечете най-голяма полза от своята инвестиция.

За всеки един обект ние работим като системни интегратори. След като клиента избере бутони, термостати, датчици и други видими уреди за управление ние избираме подходящите изпълнителни механизми и съвместяваме всички тези уреди да работят в една единна система за управление на дома. Всеки проект, който е поверен на “Адапт Контрол” ЕООД, ще бъде професионално разгледан и разработен. Ние Ви уверяваме, че сте в добри ръце.

Да се използват услугите на “Адапт Контрол” ЕООД означава качество, сигурност и персонално обслужване.

ПАРТНЬОРИ

HDL Automation

Основана през 1985 г., HDL е компания, която произвежда продукти за сградна автоматизация, както и професионална осветителна техника. HDL дистрибуторите могат да бъдат намерени в над 80 страни

Решенията се групират в четири категории:

  • HDL Bus Pro Home/Building automation system
  • HDL KNX/EIB Bus series
  • HDL Wireless
  • HDL Architectural/Theatre Lighting Control system
http://www.hdlautomation.com

POPP

Името POPP стои в продължение на 80 години на надеждна и достъпна електротехника, произведена в Германия. Като пионер на Z-Wave технологията в Европа Popp се ангажира да достави висококачествени и оперативно съвместими безжични компоненти и решения за вашия Smart Home.

http://www.popp.eu

Ekinex

Ekinex® е марка, разработена от SBS.

Основана през 1994 г., SBS е италианска компания, активна на национално и международно ниво в сферата на потребителската електроника. Ангажирани в продължение на почти две десетилетия в тази област, SBS развива продукти и приложения за мобилни телефони и информатика. широка и иновативна продуктова гама, която включва около 2500 различни артикула, която непрекъснато се актуализира, за да се отговори на нуждите на един постоянно променящ се пазар. SBS използва потенциалът на системата KNX за осигуряване на високи стандарти за един проект, който се нарича качество

Седалището се намира в Miasino (Новара) Италия. Логистичният център е разположен в Pettenasco (Новара) Италия.

http://www.ekinex.com

Tense

TENSE е млад белгийски дизайнер и производител на ТОП ДИЗАЙН ключове, OLED ключове, датчици за движение и сокет рамки за съвременните строителни проекти. Всички служители имат повече от 15 години опит в свързани области като производство на електроника, автоматизация на дома, дизайн и осветление. В качеството си на ISO 9001 сертифицирана компания,TENSE винаги се стреми да бъде една крачка пред конкуренцията и да надмине очакванията за най-високо качество, иновативен R & D, ненадминато обслужване.

http://www.tense.be

Zennio

Нашите KNX решения за автоматизация драматично подобряват комфорта на потребителите, намаляват потреблението на енергия, както и подобряват спестяването на разходи.

http://www.zennio.com

Jung

Албрехт Jung GmbH & Co. KG е основана през 1912 г. в Schalksmuhle, който се намира в района Sauerland на Северен Рейн-Вестфалия, Германия. В рамките на повече от 100 години от своята успешна история, компанията е изградена като специалист за електрически ключове и системи под мотото "Напредък като традиция”

http://www.jung.de

Netatmo

Създадена през 2011 г., Netatmo е динамична и иновативна компания разработваща потребителска електроника за един по-добър и свързан начин на живот.

http://www.netatmo.com

Wago

Нашата визия е да се направят електрически уреди и системи за автоматизация безопасни и надеждни навсякъде по света. Визия, която ние прилагаме на повече от 60 години. За да постигнем това, ние непрекъснато инвестираме в хора и ресурси, които дават възможност за развитието на нови продукти, които отговарят на този стандарт. Докато в същото време ние продължаваме да разширяваме нашата глобална мрежа, така че да можем да обслужваме нашите клиенти навсякъде по света.

http://www.wago.com

Papouch

Papouch s.r.o. - Системен интегратор - е разработчик и производител. Компанията предлага продукти за промишлена електроника, комуникации на данни и измервателна техника. Ние създаваме висококачествени и специфични продукти: интерфейсни преобразуватели, измервателни модули, термометри и нестандартни решения, както и потребителски приложения.

http://www.papouch.com

Intro Bg

Дизайнерско студио INTRO ,ръководено от Александра Минчева и Ирина Иванова , е основано през 2004 г. в резултат от дългогодишната им съвместна професионална дейност

Екипа от дизайнери на INTRO са разработили и реализирали цялостни интериорни проекти на над 40 частни апартаменти и къщи , както и множество обществени интериори – офиси , ресторанти , заведения , хотели и др.

В последните години с навлизането на интелигентните технологии в домашните и обществените пространства, студиото активно си партнира с АДАПТ Контрол .

http://www.intro-bg.com

Quantum Qualite

Ние сме дизайнерско студио, специализирано в областта на интериорния и екстериорния дизайн.

Нашата мисия е да направим дори и невъзможното – възможно. Как? Като се стремим да претворим мечтите на своите клиенти в реалност. Вниманието към детайла, което без преувеличение наричаме перфекционизмъм, ни отличава както в работата ни, така и в отношенията с нашите клиенти и подизпълнители. Изключително внимание отделяме на подбора на материалите, които използваме, и на качеството на изработката. Затова сме готови „да преровим земята“, за да открием материалите и производителите, които да пресъздадат най-достоверно нашите проекти.

http://www.qqualite.com

City Design Development

Ние сме дизайнерско студио, специализирано в областта на интериорния и екстериорния дизайн.

CDD консултира и изпълнява проекти за реконструкция и обзавеждане на офисни пространства, като съчетава в едно функции по управление на проекта и неговата реализация ''до ключ''. Ние участваме в целия процес: от създаване на концептуален дизайн съвместно с архитекти и дизайнери, до окончателното завършване и предаване на обекта. Ние доставяме продуктите и материалите директно от фирмите - лидери в производството на осветление, настилки, мебели, текстил и тапети.

http://www.cdd-bg.com

Theben

Всичко започва през 1921г., като семейна компания в Щутгарт с първия таймер на Швенк, за да може стълбищата да спрат да светят непрекъснато. Първият енергоспестяващ продукт на Theben се ражда през 1930г. и това довежда до успешно развитието на автоматичения таймер ELPA. Успешното семейно дружество съчетава най-доброто от традициите и иновациите и се е превърнало в глобална компания в областта на управлението на време и осветление, контрола на климата и KNX сградни системи. През последните почти 100 години Theben създаде традиция за разработване на иновативни продукти, които се занимават с всички аспекти на енергийната ефективност и комфорта.

https://www.theben.de/

AYPRO

След като навлезе в сектора на интелигентните сгради през 2007 г., Aypro изпъкна на преден план на пазара със силата и качеството на своите продукти от самото си създаване и реализира множество големи проекти. Предоставените решения в тези системи са основа за най-ефективния начин за увеличаване на стойността на домовете и защитата на инвестициите, както и предлагат удобни, безопасни, лесни за използване и икономични решения. Пионери в използването на платформа за гласово управление за света на интелигентните системи за управление, Aypro е член на асоциацията на производителите на KNX.

http://www.aypro.com/

В МЕДИИТЕ